“Αν δεν το φέρετε Λεμεσό ούτε φέτος, απλά θα πάτε όλοι σπίτι σας”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΥΡΑ 1, σχετικά με την ανάρτηση του Ντίμη Κίρζη χθες(7/1), που ήδη σήμερα την ανασκεύασε και στέλνουν το μήνυμα τους.

Επίσης στην ανακοίνωση τους αναφέρονται και στην διοίκηση Νίκου Κίρζη, τονίζοντας πως αν η ομάδα ούτε φέτος κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο απαιτούν, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση:

Όσο αφορά τις ξεμωραμένες αερολογίες και προσβλητικές απόψεις που ανάρτησε ο κ.Ντίμης Κίρζης για την ομάδα μας και για τις οποίες έκανε ήδη κολοτούμπα, απλά να του υπενθυμίσουμε ότι ο Απόλλωνας πάντα ήταν μεγάλη ομάδα με ένα τεράστιο κόσμο, και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΎ ΘΥΡΑ 1 πάντα θα υψώνει ασπίδα προστασίας.

Ο κόσμος της ομάδας, πάντα ήταν περήφανος για την ομάδα, από τα πέτρινα χρόνια μέχρι και σήμερα όπου κατέληξε να πρωταγωνιστεί. Ο απλός αγνός Απολλωνίστας πάντα αγαπούσε παθολογικά την ομάδα για την ιστορία του ενδόξου Σωματείου μας και όχι για τους τίτλους όπως πολλοί συνηθίζουν. Όμως από την στιγμή που βλέπουμε ότι η ομάδα μπορούσε αυτά τα χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και που πιστεύουμε ότι το δικαιούται τότε ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους πως όσες επενδύσεις κι αν κάνετε, όσες μετοχές κι αν έχετε, όσα κι αν προσφέρατε ή όχι ο Απόλλωνας Λεμεσού πάντα θα ανήκει στον κόσμο του και μόνον!

Υ.Γ. Αν δεν το φέρετε Λεμεσό ούτε φέτος απλά να ξέρετε πως θα πάτε όλοι σπίτι σας.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy