Ο Ράμος… απομακρύνεται από την Ρεάλ Μαδρίτης

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, σχετικά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, έχουν αρχίσει να… επισημαίνουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σέρχιο Ράμος, σχετικά με την ανανέωσης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο εμβληματικός αρχηγός των μαδριλένων, θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο χρόνια, ενώ η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, έχει θέσει ως βάση συζήτησης την μονοετή ανανέωση. Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, «As», οι παράγοντες της Ρεάλ αποφάσισαν μείωση μισθών της τάξης του 10%, προκειμένου ν΄ αντιμετωπισθεί η οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού. Μία μείωση, που δεν… αρέσει καθόλου στον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πλέον έχει αρχίσει να σκέπτεται πολύ σοβαρά την… μετακόμιση, με πιθανότερο επόμενο σταθμό στην καριέρα του, την γαλλική πρωτεύουσα και την Παρί Σεν Ζερμέν του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy