Γκουαρντιόλα: «Νίκη αφιερωμένη στον Μπελ και την οικογένειά του»

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη (2-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στον τελικό του League Cup, όπου απέναντι στην Τότεναμ θα διεκδικήσει (25/4) το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο στην διοργάνωση, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. «Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Υποχωρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά φτάσαμε στον τελικό», είπε στα μικρόφωνα του Sky Sports.

«Ήμασταν κουρασμένοι μετά το παιχνίδι στο Stamford Bridge, αλλά με αυτή τη νοοτροπία καταφέρνουμε πάντα να κάνουμε κάτι απίστευτο. Η Τότεναμ είναι μια υπέροχη ομάδα, αλλά ο τελικός δεν θα γίνει σε μια εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, την αφιερώνουμε στον Κόλιν Μπελ και την οικογένειά του», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κόλιν Μπελ, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Αγγλίας, πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία 74 ετών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy