Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Τη 15η αγωνιστική στις 2/1 και τη 16η στις 6/1, είχαμε στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορία και υποχρεώσεις είχαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται δανεικοί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Για τη 15η αγωνιστική και στον εκτός έδρας αγώνα με το ΘΟΙ(3-3) ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 61΄, ενώ για τη 16η αγωνιστική και στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΛΚΗ(2-3) μπήκε ως αλλαγή στο 79΄.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα, τόσο με το ΘΟΙ(3-3) εκτός έδρας, όσο και με την ΑΛΚΗ(2-3) εντός έδρας.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Για τη 15η αγωνιστική, ο αγώνας κόντρα στην Αγία Νάπα αναβλήθηκε και θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου, ενώ για τη 16η αγωνιστική και στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας(2-1) ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 51΄.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy