92 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων- 8000 ευρώ σε υποστατικό

Σε 7.971 ελέγχους προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, κατά τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες κατά 3 ιδιοκτητών υποστατικών και 89 πολιτών.

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τα τρία περιστατικά, τα δύο αφορούσαν περίπτερα, ένα στην Πάφο χωρίς αντισηπτικό και θερμόμετρο και ένα στην Λάρνακα, όπου ο ιδιοκτήτης δεν φορούσε μάσκα. Το τρίτο υποστατικό ήταν εγκαταστάσεις γκολφ στην Πάφο όπου υπήρξε συνάθροιση 28 ατόμων, κάποιοι έπαιζαν, κάποιοι όχι, και κάποιοι δεν φορούσαν μάσκα. Το εξώδικο πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση έφτασε τις 8000 ευρώ.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2.636 με την Αστυνομία να καταγγέλλει 37 πολίτες, στη Λεμεσό 2.777 με καταγγελίες κατά 13 πολιτών και στην Λάρνακα έγιναν 768 έλεγχοι με καταγγελίες κατά 6 πολιτών.

Στην Πάφο διενεργήθηκαν 733 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 23 πολίτες και στην Αμμόχωστο 788 με καταγγελία 9 πολιτών. Στη Μόρφου διενεργήθηκαν 250 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης.

Η Λιμενική Αστυνομία προέβη σε 18 ελέγχους με μηδέν καταγγελίες. Καμία καταγγελία δεν προέκυψε στα αεροδρόμια της Δημοκρατίας από τους ελέγχους.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy