Ο Σάλαι κρίνει το πλάνο!

Αρκετές είναι οι απουσίες, χωρίς οκτώ κόντρα στην Ομόνοια ,που έχει να διαχειριστεί ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης σχετικά με το σημερινό(6/1) ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια.

Η απουσία του Ρομπέρζ, πρόβλημα με Ρομπέρζ , φέρνει δίλημμα στον αντικαταστάτη του καθώς υπάρχουν οι επιλογές τόσο του Σάλαι, όσο και του Κατελάρη. Στην περίπτωση που ο Ούγγρος αμυντικός πάρει θέση στο χώρο του κέντρου της άμυνας, τότε ο Βασιλείου θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αν ο Κατελάρης πάρει τη θέση στο κέντρο της άμυνας τότε ο Σάλαι παραμένει αριστερά.

Από εκεί και πέρα ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με Γιούστε στο κέντρο της άμυνας και Πέδρο δεξιά. Οι άλλες δύο θέσεις εξαρτώνται από το που θα παίξει ο Σάλαι. Χάμπος και Ντένιτς θα είναι στο χώρο του κέντρου, ενώ έκπληξη θα είναι η χρησιμοποίηση του Κατελάρη στη θέση του Ντένιτς.

Ο Ντιγκινί θα είναι μπροστά στο κέντρο και πίσω από τον επιθετικό με τους Γιαννιώτα και Πίττα να είναι στα άκρα της επίθεσης. Μετά από καιρό το πιο πιθανόν είναι να δούμε τον Νταμπό στην κορυφή και στο βασικό σχήμα μετά από καιρό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy