Ο “Μάλε” την έσωσε στο τέλος!!!

Φοβερό παιχνίδι στο Παραλίμνι με την Καρμιώτισσα, να παίρνει κυριολεκτικά στα “χασομέρια” τον ένα υπερπολύτιμο βαθμό με τον Μαλεκκίδη!

Το πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου ήταν αναγνωριστικό από τις δύο ομάδες, με την Καρμιώτισσα να έχει καλύτερα πατήματα και να δείχνει πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της. Μια φάση στο 9΄είχαμε για την Καρμιώτισσα, η οποία ζήτησε πέναλτι σε χέρι, ενώ μια κεφαλιά του Ι.Σάσι δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 28΄μετά από ωραία προσπάθεια του Ι.Σάσι από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1!

Στο 33΄μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Νεοφύτου να κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να κτυπά στο κάθετο δοκάρι. Στο 44΄και πάλι η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Ρομό, που το τετ α τετ του ήταν άστοχο. Τελικά στα δύο λεπτά καθυστερήσεων η μπάλα τιμώρησε την Καρμιώτισσα, αφού με κεφαλιά του Θεοδώρου στην πρώτη της τελική ισοφάρισε σε 1-1!

Πολύ καλύτερη η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίας που είχε για να πετύχει δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα ο “άγραφος νόμος” του ποδοσφαίρου να λειτουργήσει και να ισοφαριστεί πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Η επανάληψη του αγώνα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες, με την Καρμιώτισσα να φαίνεται πιο απειλητική στο πρώτο 15λεπτο του 2ου ημιχρόνου. Στο 71΄η Ε.Ν.Π έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Θεοδώρου να περνά μόλις έξω, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρομό δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά σε σέντρα του Σάσι.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Θεοδώρου για την Ε.Ν.Π στο 76΄με τον Τούμπα να σταματά τον επιθετικό των γηπεδούχων, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η Καρμιώτισσα σε πολύ καλή προϋπόθεση δεν κατάφερε να κάνει κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν λανθασμένες επιλογές. Ο αντικαταστάτης του Θεοδώρου που μπήκε στο γήπεδο, μετά τη χαμένη του ευκαιρία “λύτρωσε” την Ε.Ν.Π στο 85΄και έκανε το 2-1.

Οι προσπάθειες της Καρμιώτισσας για την ισοφάριση καρποφόρησαν στις καθυστερήσεις και στο 95΄με τον Μαλεκκίδη, που μετά από σέντρα του Ρέινολντς και την ωραία κεφαλιά ψαράκι που έκανε να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

Κίτρινες: Κυριάκου, Ντένινγκ, Μαισουράντζε, Γκατσέφσκι/Μαλεκκίδης, Νεοφύτου

ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Λουσέρο, Μπελόνε(46΄Ουντόζι), Ντένινγκ(87΄Μαυρουδής), Θεοδώρου(77΄Μαρκόφσκι), Κοσμά(25΄Μαισουράντζε), Μπαρμπόσα, Κοτσώνης, Κυριάκου(46΄Μουλαζίμης), Μπάλαζιτς και Φελίπε

Καρμιώτισσα: Toύμπας, Μπαράνοβ, Ρομό, Ο.Σάσι(72΄Χατζηβασίλης), Μπαργκάν(83΄Καπαρτής), Μαλεκκίδης, Ρέινολντς, Νεοφύτου(88΄Ευσταθίου), Χρίστου, Ι.Σάσι και Πέρεζ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy