Χιλιάδες έλεγχοι παγκύπρια για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού- 119 καταγγελίες

Σε 119 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 8.110 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες αφορούν σε μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, καθώς και για μετακινήσεις μετά τις ώρες απαγόρευσης.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.516 έλεγχοι και έγιναν σε 37 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 31 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, έπειτα από 2.218 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 752 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 23 πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 801 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 550 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 259 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου με 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ έγιναν 14 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy