“Ξηλώνει” την άμυνα του ο Τιμούρ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες όπως φαίνεται στην Ανόρθωση, κάτι που φωτογράφησε ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χθεσινό(3/1) αγώνα και την ήττα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ήδη ο Σίντεφέλντ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα, ενώ πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο και για τον Ελουντού. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί όπως έχουμε πληροφορηθεί συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, όπου θα τους τονιστεί ότι προπονητής της ομάδας είναι ο Κετσπάγια και αυτό δεν αλλάζει, ενώ όποιος διαφωνεί θα μπορεί να το δηλώσει και να φύγει.

Οι ίδιες πληροφορίες μας κάνουν λόγο επίσης ότι θα υπάρξουν και κάποιες άλλες ηχηρές αποχωρήσεις, κυρίως από την άμυνα και από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Πλέον με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, το ποιο πιθανόν είναι η Ανόρθωση να προχωρήσει και στις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται να κάνει τον Ιανουάριο που διανύουμε, ενώ ευκαιρίες θα πάρουν και ποδοσφαιριστές είτε νεαροί είτε που δεν έχουν μέχρι τώρα αρκετά λεπτά συμμετοχής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy