“Τόσο πολύ φοβάστε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ και αρχίσατε τα δικά σας”

Ανάρτηση είχαμε πριν από λίγο σήμερα(4/1) από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα “ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ” σχετικά με το χθεσινό93/1) παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους και αναφέρουν ότι δεν θα δεχθούν να υποβαθμιστεί η μεγάλη ανατροπή.

Η ανακοίνωση:

Ήδη ξέρουμε τι θα πείτε το βράδυ σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή.

 

Πώς γίνεται αυτό? Γίνεται όταν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα διαφθοράς σε αυτό τον τόπο.

 

Τόσο πολύ φοβάστε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ και αρχίσατε τα δικά σας? Προειδοποιούμαι διαιτητές αρχιδιαιτητές και άλλα σωματεία οποίος κάνει λάθος και υποβαθμίσει την ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα βάζει με τον τεράστιο κόσμο αυτής της ομάδας και όπως πολύ καλά ξέρετε θα βρεθεί μπροστά σας.

 

Μεγάλο ερώτημα μας και μακάρι να ακούσουμε κάποια απάντηση λογική είναι πως γίνεται ο κύριος Σωτηρίου να δώσει πέναλτι με τα χέρια πίσω από την πλάτη με τόση ευκολία και πως να μην δίνεται πέναλτι με τόση ευκολία με ανοιχτά χέρια? Τελικά βλέπει τα πάντα? Αν δεν διόρθωνε τις αποφάσεις το VAR σήμερα θα μιλούσαμε για μια ακόμη σφαγή εναντίον του Απόλλωνα από την κλίκα τις Λάρνακας.. σωστά κύριε Σκαπούλη?

 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναφέρετε αυτά που σας σερβίρανε να πείτε απόψε..

 

Υ.Γ. η σεζόν 88_89 θα σας στοιχιωνει πάντα αφού …εσύ ήσουν αιτία να χαθεί ένα ιστορικό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα.

 

ΥΓ Με τέτοιους “καθηγητές” διαιτησίας τέτοια είναι και η διαιτησία σας!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy