Πέθανε ο τραγουδιστής του θρυλικού “You’ll never walk alone” (videos)

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Τζέρι Μάρσντεν, ο οποίος το 1963 ερμήνευσε με πρωτοφανή επιτυχία το «You’ll never walk alone», τραγούδι που στη συνέχεια έγινε ο ύμνος της Λίβερπουλ.

Είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό τραγούδι και έχει γίνει ο ύμνος της Λίβερπουλ. Προκαλεί ανατριχίλα το άκουσμά του από το «Kop» στο «Άνφιλντ» το θρυλικό «You’ll never walk alone», ο πρώτος ερμηνευτής του οποίου έφυγε από την ζωή.

Ο Τζέρι Μάρσντεν, τραγουδιστής των «Gerry and the Pacemakers», που έκανε το 1963 επιτυχία το «You’ll never walk alone», πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Ο Μάρντσεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία επηρέασαν και την καρδιά του. Το 2003 έκανε τριπλό bypass σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ, ενώ το 2016 έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Η τελευταία φορά που τραγούδησε ζωντανά το «You ‘ll never walk alone» ήταν το καλοκαίρι του 2019, όταν το συγκρότημα «Take That» τον ανέβασε στην σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο «Άνφιλντ».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy