Με Νταμπό στην κορυφή…

Μεγάλο παιχνίδι θα είναι το πρώτο της χρονιάς για τον Απόλλωνα, που υποδέχεται σήμερα(3/1) στο Τσίρειο την Ανόρθωση στις 20:00.

Οι “γαλάζιοι” του Γιάννη Πετράκη θέλουν να μπουν με το δεξί και να ανέβουν ξανά στην κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΛ επί της Καρμιώτισσας. Ο προπονητής του Απόλλωνα, δούλεψε αυτές τις μέρες για να διορθώσει κάποια πράγματα μετά την τελευταία ισοπαλία στην Πάφο και ετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα.

Στο βασικό σχήμα κάποιοι δεν αλλάζουν όπως ο Δημητρίου που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τη γνωστή τετράδα της άμυνας, αφού επανέρχεται ο Σάλαι, που βρίσκεται αριστερά, ο Πέδρο δεξιά, με τους Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας.

Στο χώρο του κέντρου ως αμυντικά χαφ θα είναι οι Χάμπος και πολύ πιθανόν ο Ντένιτς, εκτός αν δούμε Μάρκοβιτς, με τους Γιαννιώτα και Πίττα να βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης. Οι δύο θέσεις που υπάρχουν διλήμματα είναι του επιθετικού που ίσως δούμε τον Νταμπό να επανέρχεται, ενώ πίσω από τον επιθετικό η θέση είναι ανάμεσα σε Ματέι και Ντιγκινί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy