Συμφωνία με Γκαρθία και τον αποκτά ελεύθερο το καλοκαίρι

Ο Έρικ Γκαρθία τα βρήκε στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα και θα επιστρέψει έτσι στο «Καμπ Νόου» από τη νέα σεζόν. Περιμένουν τη Μάντσεστερ Σίτι οι Μπλαουγκράνα για απευθείας μεταγραφή τον Ιανουάριο.
Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για το 2021 βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία «έκλεισε» τον Έρικ Γκαρθία για το ερχόμενο καλοκαίρι, όποτε και μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 19χρονος στόπερ, προϊόν της Ακαδημίας των Μπλαουγκράνα, βρέθηκε μια… ανάσα από τη μεταγραφή τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά οι Πολίτες τότε έβαλαν «φρένο» και αρνήθηκαν πρόταση των 10 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, πλέον έχει περάσει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του και σύμφωνα με την «AS» επήλθε συμφωνία με την πλευρά του κλαμπ στους προσωπικούς όρους για πενταετές συμβόλαιο.
Προς το παρόν, αυτό σημαίνει ότι θα μετακινηθεί ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά οι Καταλανοί θέλουν ει δυνατόν να τον αποκτήσουν στο χειμερινό παζάρι, κάτι που θα κριθεί από τις απαιτήσεις που θα προβάλουν οι Πολίτες, για έναν παίκτη που δεδομένα θα αποχωρήσει σε μερικούς μήνες. Συν τοις άλλοις, ένα απευθείας deal θα μπορεί να κλείσει μετά τις 28 Ιανουαρίου, όταν και θα αναλάβει η νέα διοίκηση της Μπάρτσα.
gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy