Ο Ομάρ προσπάθησε να σώσει το παιδί του, σε κίνδυνο η καριέρα του

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υπέστη εγκαύματα στα μάτια από πυροτεχνήματα και προσπάθησε να προστατέψει το παιδί του, με συνέπεια να κινδυνεύει ακόμα και το μέλλον του στα γήπεδα.
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από πυροτεχνήματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό συνέβη επειδή ήθελε ο ίδιος να τα χρησιμοποιήσει, για να δώσει χαρά στο παιδάκι του, το οποίο έχει γεννηθεί με κάποια προβλήματα.

 

Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού βγήκε μπροστά, για να μην πάθει κακό το παιδί του, κάτι που εξήγησε ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Μουσταφά Τσενγκίζ, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε ότι για την περίπτωση του Ομάρ κινητοποιήθηκε ακόμα και ο υπουργός υγείας της χώρας:

 

«Ήταν ένα συγκλονιστικό συμβάν. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό υγείας και όλον για την υποστήριξη. Δυστυχώς, ο Ομάρ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να προστατέψει τα παιδιά του».

 

Το μεγάλο πρόβλημα του Ομάρ βρίσκεται στα μάτια του, όπου έχει υποστεί εγκαύματα και πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύει ακόμα και η καριέρα του. Είναι νωρίς ακόμα όμως και θα μάθουμε περισσότερα αφού γίνουν όσα πρέπει στο νοσοκομείο.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy