Ξεπέρασαν τις 6 χιλιάδες οι έλεγχοι της αστυνομίας την παραμονή-Πόσοι καταγγέλθηκαν

Σε 67 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 6.091 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες αφορούν την μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους καθώς και για μετακινήσεις μετά τις ώρες απαγόρευσης.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2.310 έλεγχοι και έγιναν σε 25 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 23 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, έπειτα από 949 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 986 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 11 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.203 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 357 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 264 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου με καμία καταγγελία, ενώ έγιναν 22 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες. Καταγγελίες δεν υπήρξαν και στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy