Μείωση 10% στους μισθούς, καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο

Το πλάνο βιωσιμότητας της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις απώλειες στην εποχή του κορονοϊού συνεχίζεται, με τη διοίκηση να έρχεται σε συμφωνία με τους παίκτες για μείωση 10% στους μισθούς και το ενδεχόμενο μεταγραφής τον Ιανουάριο να μοιάζει απίθανο.
Κοινή πλεύση στο κομμάτι της εξοικονόμησης πόρων στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να ακολουθούν η διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας, οι οποίοι συμφώνησαν για μείωση 10% στους μισθούς ως το τέλος της περιόδου. Οι ιθύνοντες της Βασίλισσας προσπαθούν να κρατήσουν το κλαμπ σε ισορροπία εν μέσω πανδημίας και οι παίκτες από κοινού τα μέλη του σταφ έδωσαν τα «χέρια» για νέα μείωση, όπως είχε συμβεί και στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν.
Όσο αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών, η «Marca» αναφέρει πως από τη στιγμή που γίνονται περικοπές, δεν πρόκειται να κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση παίκτη τον Ιανουάριο. Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κάποια πώληση, κάτι που δεν αποκλείεται στις τάξεις των Μαδριλένων, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ του Ζινεντίν Ζιντάν που δεν έχουν ανταποκριθεί στα στάνταρ.
gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy