Πρέπει να αλλάξουν πολλά με το νέο χρόνο…

Το κακό ξεκίνημα που έκανε ο ΕΝΥ στο πρωτάθλημα δυστυχώς τον έφερε μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής σε πολύ δυσμενή θέση, αφού πλέον πρέπει να υπερβάλλουν όλοι στην ομάδα εαυτό, αν θέλουν η ομάδα να παραμείνει και του χρόνου στη Β΄κατηγορία. Εκτός από το κακό ξεκίνημα, είχαμε και την αλλαγή προπονητή με τον Μάριο Νεοφύτου να διαδέχεται τον Λοίζο Κακογιάννη στον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα του ΕΝΥ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς και πλέον κάθε απώλεια βαθμών θα είναι καθοριστική. Μετρά μόλις 2 νίκες, κάτι που πρέπει να αυξήσει κατά πολύ με τον νέο χρόνο, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Οι ποδοσφαιριστές του ΕΝΥ έχουν σκοράρει 8 τέρματα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση, κάτι που δείχνει και την κακή πορεία μέχρι στιγμής, ενώ έχει δεχθεί 26 έχοντας και τη χειρότερη άμυνα.

Τα οκτώ τέρματα της ομάδας πέτυχαν οι Hovsepyan(3), Πιερής(2) και από ένα τέρμα οι Σιλβέστροςκαι Μουζακίτης, ενώ είχαν και ένα υπέρ τους αυτογκόλ. Χρησιμοποιήθηκαν μέχρι στιγμής 25 ποδοσφαιριστές με τους Σιλβέστρο(1290), Μουζακίτη(1250) και Α. Κυριάκου(1239) να έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΕΝΥ, έχουν δεχθεί 35 κίτρινες κάρτες με τον Α. Κυριάκου να έχει 5, ενώ από τέσσερις έχουν οι Μήτας και Αριστοτέλους. Ο Ραφαήλ Κούρτελλος έχει δεχθεί και τη μοναδική κόκκινη κάρτα της ομάδας του Ύψωνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy