Παίρνει πίσω τον Μαλεκκίδη ο Απόλλωνας

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης εκτός από το έργο που έχει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, παρακολουθεί από τη μέρα που ήρθε στους “γαλάζιους” και τον Γιώργο Μαλεκκίδη που αγωνίζεται δανεικός στην Καρμιώτισσα.

Όπως έμαθε η ιστοσελίδα μας, ο Μαλεκκίδης άρεσε πολύ στον Πετράκη, ο οποίος διεμήνυσε στη διοίκηση του Απόλλωνα αν μπορεί να λήξει ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην ομάδα τον Ιανουάριο. Με την επιστροφή του Μαλεκκίδη λύνονται τα χέρια τόσο του προπονητή, όσο και της διοίκησης αφού σε ενδεχόμενη πώληση του Σάλαι, θα συμπληρωθούν οι θέσεις του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αριστερού μπακ, χωρίς μάλιστα οποιοδήποτε οικονομικό κόστος και χωρίς να πρέπει να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής.

Η επιστροφή του Μαλεκκίδη μάλιστα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας έχει ήδη τροχιοδρομηθεί από τη διοίκηση των “γαλάζιων”, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει ενημερωθεί ακόμα. Αυτή τη στιγμή η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον Απόλλωνα, είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη και θεωρείται μια πολύ σωστή κίνηση από τη διοίκηση Νίκου Κίρζη.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy