Ο Ιανουάριος θα κρίνει πολλά στην ΑΕΛ

Ένας δύσκολος Ιανουάριος περιμένει την ΑΕΛ, αφού με βάση τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα φανερώσει αν μπορεί να πάει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άμεσα και στη δεύτερη μέρα του χρόνου(2/1) πάει στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα. Στη συνέχεια ακολουθούν τα δύο ντέρμπι στο Τσίρειο, με την ΑΕΚ(6/1) ανήμερα των Φώτων και με την Ομόνοια(9/1).

Ακολούθως η ΑΕΛ θα πάει εκτός έδρας με την Ε.Ν.Π(15/1), για να επιστρέψει στο Τσίρειο κόντρα στη Δόξα(22/1). Ο Γενάρης θα κλείσει με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ερμή(26/1) και με την Πάφο(31/1) εντός έδρας. Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με το εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας στις 3/2.

Είναι φανερό βάση του πιο πάνω προγράμματος ότι αν οι “γαλαζοκίτρινοι” εκμεταλλευτούν την έδρα τους, κάτι που κάνουν με απόλυτη επιτυχία μέχρι στιγμής, θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για το πρωτάθλημα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy