Ο Γενάρης θα δείξει αν θα είναι πρωταγωνιστής ο Απόλλωνας!

Η “αρχή είναι το ήμισυ του παντός” και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Απόλλωνα, που με την έλευση του πρώτου μήνα του χρόνου θα έχει μπροστά του ένα αγωνιστικό πρόγραμμα “Γολγοθά”.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(3/1) με το ντέρμπι στο Τσίρειο κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ για τη 18η αγωνιστική θα εκστρατεύσει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια ανήμερα των Φώτων. Πριν το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής και πάλι κόντρα στην Ομόνοια στο Τσίρειο στις 13 Ιανουαρίου, θα πάει στο Δασάκι στις (9/1) για να αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο για την 20η αγωνιστική στις 17/1, για να έρθει καπάκι η υποχρέωση με τον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ στις 20/1. Το πρόγραμμα “βουνό” του Γενάρη θα κλείσει με τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας στις 24/1, ενώ ο μήνας κλείνει με τον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας στις 27/1, για την 22η αγωνιστική.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τον αγώνα την πρώτη του μήνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Αναμφίβολα διαβάζοντας κανείς το πιο πάνω πρόγραμμα, βλέπει ότι θα κρίνει πολλά για τις υποχρεώσεις των “γαλάζιων”, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Ο απολογισμός του Γενάρη θα κρίνει κατά πόσο ο Απόλλωνας θα είναι ο πρωταγωνιστής στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις ή αν θα μείνει και πάλι πίσω, κυνηγώντας τους υπόλοιπους. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών του και στα χέρια διοικούντων και τεχνικής ηγεσίας είναι το μέγεθος της προσπάθειας που θα γίνει!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy