Φτάνει σήμερα στην Κύπρο ο Papunashvili

Σήμερα(30/12) όπως και επίσημα ειπώθηκε, φτάνει στην Κύπρο το πρώτο απόκτημα του Απόλλωνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου. Giorgi Papunashvili.

O Γεωργιανός ακραίος επιθετικός ο οποίος μπορεί να παίξει και ως επιθετικός, με τον οποίο οι “γαλάζιοι” ήρθαν σε συμφωνία για τους επόμενους 18 μήνες, κάτι που θα ενεργοποιηθεί όταν και εφόσον ο Παπουνασβίλι περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα λυλήσουν ομάλά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα θα εγγραφεί την Παρασκευή(1/1) στα μητρώα της ΚΟΠ, θα είναι ανοικτά Πρωτοχρονιά όπως ανακοινώθηκε, και θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Βέβαια αυτός που θα αποφασίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα είναι ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και το επιτελείο του. Πάντως χρειάζεται χρόνο καθώς το τελευταία λεπτά που αγωνίστηκε ήταν με την Εθνική του ομάδα τον Νοέμβριο, ενώ με τη Σαραγόσα έπαιξε στις 25 Οκτωβρίου ως αλλαγή. Αναλόγως του αγωνιστικού του ρυθμού, θα προκύψουν και οι μέρες που θα χρειαστεί να μπει στην ομάδα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy