Κούμαν: «Ο τίτλος είναι πλέον πολύ δύσκολη υπόθεση»

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχθηκε μετά τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Εϊμπάρ, ότι πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να κερδίσει τη LaLiga. «Μας άξιζε η νίκη, κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο. Είχαν ένα σουτ και σημείωσαν ένα γκολ. Εμείς τα πήγαμε καλά, δουλέψαμε σκληρά και κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε, αλλά αυτό συμβαίνει πολλές φορές σε εμάς», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

«Υπάρχει μια μετάβαση στην ομάδα. Και υπάρχουν επίσης τραυματισμοί. Παίζουμε με νέους. Μας λείπει ο Λιονέλ (Μέσι), ο οποίος κάνει τη διαφορά.  Εάν είμαι ρεαλιστής, το πρωτάθλημα είναι πλέον πολύ περίπλοκο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την απόσταση. Μου φαίνεται ότι η Ατλέτικο είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή, δεν δέχεται πολλά γκολ». Η Μπαρτσελόνα είναι 6η με 25 βαθμούς (15 παιχνίδια), 7 λιγότερους από Ατλέτικο Μαδρίτης (13 αγώνες) και Ρεάλ Μαδρίτης (15 ματς).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy