“Καρφωμένη” στο μυαλό η άνοδος!

Ότι του στέρησαν την περσινή περίοδο, θα προσπαθήσει φέτος με όλες του τις δυνάμεις ο Άρης να το κατακτήσει, την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Μέχρι στιγμής κλείνοντας το 2020 τα καταφέρνει μια χαρά και όποιες δυσκολίες βρίσκονται στο πέρασμα του τις ξεπερνά, έχοντας στο μυαλό μόνο τον μεγάλο στόχο. Η πρόσφατη αφαίρεση τριών βαθμών από τον αθλητικό δικαστή αλλά και οι εντεταλμένες διαιτησίες δεν πτοούν κανένα στην “Ελαφρά ταξιαρχία”, αντιθέτως τους πεισμώνουν περισσότερο.

Ο Άρης μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ είναι αήττητος. Πέτυχε 26 τέρματα έχοντας την καλύτερη επίθεση, ενώ έχει δεχθεί 11. Πρώτος σκόρερ του Άρη αλλά και του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής ο Σικόρσκι με 10 τέρματα, ενώ ακολουθεί ο Μπαρμπαρός με 4. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Μοδέστου(3), Λόπες, Σταύρου και Δημητρίου από 2, ενώ από ένα γκολ έχουν οι Κρίστης Ανδρέου και Νικόλας Ματθαίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Λιάσος Λουκά χρησιμοποίησε μέχρι στιγμής 19 ποδοσφαιριστές, με τους Μόργκαν(1303), Ντελμίρο(1253), Σικόρσκι(1248), Κ. Δημητρίου(1174) και Λοίζου(1158), να είναι οι πρώτοι πέντε σε λεπτά συμμετοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δέχθηκαν μέχρι στιγμής 38 κίτρινες κάρτες, με τον Ντελμίρο να έχει δεχθεί πέντε και τους Λόπες και Κρίστη Ανδρέου να έχουν από τέσσερις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βαλεντίνος Παστελλής δέχθηκε τη μοναδική κόκκινη κάρτα για τον Άρη, μια αποβολή που είναι πέρα για πέρα άδικη για τον ποδοσφαιριστή. Αν και αμυντικός με 1126 λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής δεν δέχθηκε ούτε κίτρινη κάρτα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy