Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες(30/12)

Όπως είναι γνωστό, από την τρέχουσα αγωνιστικη περίοδο, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών,  μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος.
Η απόφαση εναπόκειται στην ομάδα τους, η οποία οφείλει να ενημερώσει γραπτώς για την απόφαση της την ΚΟΠ.

Βάσει του πιο πάνω κανονισμού, οι ομάδες έχουν ενημερώσει την ΚΟΠ για τα ακόλουθα: 

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Κωστάκης Αρτυματάς θα εκτίσει την ποινή του στη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Ντούσκο Τραϊτσέφσκι θα εκτίσει την ποινή του στη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας Μάριος Περατικός και Μίλαν Σάβιτς θα εκτίσουν την ποινή τους στη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Χρύσανθος Μάντζαλος θα εκτίσει την ποινή του στη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού Νικόλας Ματθαίου θα εκτίσει την ποινή του στη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Κυριάκος Παντελή θα εκτίσει την ποινή του στη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Αχυρώνα Λιοπετρίου Κωνσταντίνος Σεμερτζίδης και Κυριάκος Χρίστου θα εκτίσουν την ποινή τους στη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Στυλιανός Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Στέλιος Ταμπούρης θα εκτίσει την ποινή του στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα Ιδαλίου Φάνος Βασιλείου θα εκτίσει την ποινή του στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ορόκλινης Τρούλλοι F.C. Αδάμος Πιερέττης θα εκτίσει την ποινή του στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου Χαράλαμπος Γεωργίου θα εκτίσει την ποινή του στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy