«Άνοιξε» ξανά το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι

Η πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη (30/12), λίγα 24ωρα μετά το αναγκαστικό «λουκέτο» στο προπονητικό κέντρο της, για ολική απολύμανση, μετά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που οδήγησαν και στην αναβολή του αγώνα της Δευτέρας (28/12) με την Έβερτον.

Η Σίτι ανέφερε τη Δευτέρα (28/12) ότι υπήρχε σημαντικός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της, λίγες μέρες μετά τα θετικά τεστ των Κάιλ Γουόκερ και Γκαμπριέλ Ζεσούς, που ανάγκασαν την Premier League να αναβάλει τον αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ».

«Από τα αποτελέσματα των νέων τεστ ανίχνευσης της Covid-19 που έκανε η ομάδα, δεν έχουν προκύψει άλλα θετικά κρούσματα», ανέφεραν οι «πολίτες» σε ανακοίνωσή τους, συμπληρώνοντας πως «…τα κτίρια προπόνησης της πρώτης ομάδας έχουν απολυμανθεί τις τελευταίες 48 ώρες και η πλειονότητα των εγκαταστάσεων θα παραμείνει κλειστή, ανοίγοντας μόνο για τις βασικές λειτουργείες γύρω από την προπόνηση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy