Πρώτος και με την καλύτερη επίθεση

Πρώτος και με παιχνίδι λιγότερο, αυτό κόντρα στην Ομόνοια, τερματίζει ο Απόλλωνας το 2020 που παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει και να πάρει επιτέλους αυτό που θέλουν οι οπαδοί και φίλοι του, το πρωτάθλημα. Μετά από 15 αγώνες, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 33 βαθμούς, μετρώντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες από τις συμπολίτιδες του ομάδες ΑΕΛ και Καρμιώτισσα, μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-1! Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τις δύο ήττες του τις δέχθηκε εντός έδρας.

Έχει την καλύτερη επίθεση με 33 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί μόλις 11. Όσον αφορά τα τέρματα του τα πέτυχαν 11 ποδοσφαιριστές με τους Πίττα και Ντιγκινί να είναι πρώτοι σκόρερ με 7 ο καθένας τους. Από κει και πέρα 5 γκολ έχει ο Μπένσοπ, 3 ο Γιαννιώτας και ο Ματέι και 2 ο Νταμπό. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Λάρσον, Σάλαι, Πέδρο, Ντένιτς και Μάρκοβιτς, ενώ είχαμε και ένα αυτογκόλ.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Ντιγκινί με 1247 και ακολουθεί ο Γιούστε με 1230. Την πεντάδα των πρώτων ποδοσφαιριστών των “γαλάζιων” σε λεπτά συμμετοχής κλείνουν ο Πίττας(1190), Δημητρίου(1187) και Ντένιτς(1135). Τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχουν οι Ψύχας, Γκάκπε και Λάρσον.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δέχθηκαν μέχρι στιγμής 30 κίτρινες κάρτες, χωρίς καμία κόκκινη. Τις περισσότερες έχουν ο Σακέττι(5), Βασιλείου(4) και Σάλαι(3). Η μεγαλύτερη νίκη για τον Απόλλωνα ήταν μέχρι στιγμής το 6-0 κόντρα στον Ερμή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy