Επίθεση χούλιγκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, μεγάλες υλικές ζημιές

Σε πεδίο μάχης μετετράπη ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ομηρίδου Σκηλίτση στον Πειραιά. Γύρω στις 21:45 μία ομάδα από περίπου 40 άτομα που φορούσαν κράνη, αλλά δεν έφεραν πάνω τους διακριτικά κάποιας ομάδας, εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να εκτοξεύει πέτρες, φωτοβολίδες και καδρόνια προς τον Σύνδεσμο, ο οποίος ήταν κλειστός.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές) που ήταν παρκαρισμένα πέριξ του συνδέσμου, κάποια εκ των οποίων κάηκαν ολοσχερώς!

Η Αστυνομία αξιολογεί πως πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy