“Δεν μίλησα με Απόλλωνα για επιστροφή τον Ιανουάριο”

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Γιώργος Μαλεκκίδης. Οι τοποθετήσεις του, αρχίζοντας από τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ:

«Τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την χρειαζόμασταν, μας δίνει αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουμε και αν επιτύχουμε τον στόχο, μας το ΑΠΟΕΛ περνά δύσκολες στιγμές αλλά θα βρει τον δρόμο του, μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά όταν προέρχεται από μια ομάδα όπως είναι η Καρμιώτισσα, μια μικρή ομάδα στην Α’ κατηγορία»

Θα μπορούσατε για περισσότερους βαθμούς: «Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, υπάρχει και η ποιότητα και το ταλέντο και ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία»

Αν αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Αν μείνουν 14 οι ομάδες, τότε θα πέσουν 2 αντί 4 ομάδες, θα υπάρχει ο χρόνος για να αντιδράσει κάποια ομάδα και να μείνει στην κατηγορία, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία»

Για την μάχη του τίτλου: «Απόλλωνας και ΑΕΛ δείχνουν πιο σταθερή παρουσία».

 Υπάρχει θέμα επιστροφής στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο; «Είμαι στην Καρμιώτισσα, δεν έχω μιλήσει για να επιστρέψω τον Γενάρη, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να έχω μια εποικοδομητική χρονιά και να βελτιωθώ και να είμαι σε καλύτερη κατάσταση όταν επιστρέψω».

Τι σε σημάδεψε το 2020; «Η μεταγραφή στον Απόλλωνα ήταν η πιο σημαντική στιγμή. Ήταν η επιβράβευση για να πάω σε ένα πιο ψηλό επίπεδο»

Το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό, φιλικό, υπάρχει αγάπη για το άθλημα, θέλουμε να δείξουμε πράγματα, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο προπονητής μας βοηθά γενικά, θέλει να είμαστε επαγγελματίες… Για το γήπεδο ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε μια λύση».

Ευχή για το 2021: «Να φύγει αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό, υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα γίνονται».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy