Γιατί κλείνει το Galactica μετά από 34 χρόνια (επίσημη ανακοίνωση)

Η πανδημία και το αβέβαιο μέλλον της εταιρείας Galactica Entertainment Cyprus, την ώθησαν στην απόφαση να ενοικιάσει τον χώρο της μετά από 34 χρόνια. Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί στη Λεμεσό και είναι σε όλους μας γνωστός από το 1987.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ιανουάριος 1987 – Δεκέμβριος 2020
Κανείς δεν θα πίστευε ότι μετά από 34 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια Θεοδώρου θα έπαιρνε τη μεγάλη απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία του πολυχώρου Galactica, ενός πολυχώρου που μεγάλωσε γενιές και γενιές, δημιούργησε όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις στους Λεμεσιανούς και όχι μόνο.
Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, το Galactica ήταν ένα παραδοσιακό Luna Park με τα αεροπλανάκια, τα φαντάσματα, τα συγκρουόμενα, το μεγάλο τροχό, βιντεοπαιχνίδια και πολλά άλλα.
Μετά τη μεγάλη ανακαίνιση τον Ιούνιο του 2007, μεταμορφώνεται σε ένα πολυχώρο ψυχαγωγίας 10000 περίπου μέτρων, με 24 επαγγελματικούς διαδρόμους bowling που το καθιστούν το μεγαλύτερο bowling center της Μεσογείου, 2 παιχνιδότοπους, Luna Park, αίθουσες γενεθλίων και καφεστιατόρια.
Τι να πρωτοθυμηθούμε… το πρώτο παγκόσμιο ατομικό τουρνουά bowling, τους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες bowling, το Χριστουγεννιάτικο χωριό, τα πάρτυ των μικρών μας φίλων, τις διάφορες εκδηλώσεις ανά εποχή, τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς μας chefs, τα καλοκαιρινά εργαστηράκια. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που με μεγάλη αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση οργάνωνε η οικογένεια Galactica.
Πολλοί θα διερωτάστε γιατί πήραμε αυτή τη μεγάλη απόφαση. Δυστυχώς η παγκόσμια πανδημία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη λειτουργία του πολυχώρου μας, με αποτέλεσμα το μέλλον της επιχείρησής μας να είναι αβέβαιο.
Στο διάστημα αυτό, μη γνωρίζοντας πότε θα επαναλειτουργούσαμε, δεχτήκαμε μια πρόταση για ενοικίαση του κτιρίου μας.
Από το να βλέπαμε τα όνειρα και τους κόπους 34 χρόνων να σβήνουν και ένα κτίριο που άλλοτε έσφυζε από ζωή, παιδικές φωνούλες, να μετατρέπεται σε ένα βουβό φάντασμα, πήραμε τη μεγάλη απόφαση ότι αυτό θα ήταν η πιο «ανώδυνη» λύση.
Σε αυτό το σημείο η οικογένειά μας θα ήθελε να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας προσωπικό, συνεργάτες, τους Επαρχιακούς συνδέσμους Bowling Λεμεσού και Αμμοχώστου, μα πάνω απ’όλα σε όλους εσάς για την διαχρονική στήριξη και την αγάπη σας.
Η ενοικίαση του κτιρίου Galactica δεν επηρεάζει την λειτουργία του La Galerie by Galactica Patisserie, του Danceland Studio και του Ligero Cigar Shop. Οι πιο πάνω επιχειρήσεις, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στον ίδιο ακριβώς χώρο.
Ευχόμαστε το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από την χρονιά που μας πέρασε και μακάρι, να είμαστε η τελευταία επιχείρηση που πλήττεται και τερματίζει την λειτουργία της λόγω του Κορωναίου.
Σας ευχαριστούμε,
Οικογένεια Θεοδώρου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy