Επίθεση ΠΑΣΙΚΑ σε Κυβέρνηση για αλλοπρόσαλλα μέτρα

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.), στην οποία καθιστά «αποκλειστικά υπεύθυνους όλους όσους εμπλέκονται γύρω από τις αποφάσεις (για το κλείσιμο των επιχειρήσεων) και ακόμα περισσότερο τον αρμόδιο Υπουργό», ενώ καταγγέλλει επιχειρήσεις που διαφημίζουν Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Δυστυχώς ο πολύ υψηλός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας , ο οποίος θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο τίς επόμενες μέρες ,  μας υποχρεώνει να επανέλθουμε με πρόσθετη ανακοίνωση.

Είναι ξεκάθαρο πλέον αν έχουν γίνει όλα ορθά η όχι  και αν τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που προτείνονταν από τους ειδικούς και επιβάλλονταν από την κυβέρνηση έχουν αποδώσει η όχι . Ο τόσο ψηλός αριθμός των κρουσμάτων ξεγυμνώνει και αφήνει εκτεθειμένο  τον κάθε ειδικό που δημόσια στοχοποιούσε την Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής σαν την εστία ψηλού κινδύνου διασποράς. Τα Κέντρα Αναψυχής παραμένουν κλειστά εντελώς εδώ και 20 μέρες , (εκτός αυτών που δεν άνοιξαν ποτέ ) παρά το γεγονός ότι και πριν με το ωράριο κλεισίματος στις 19.00 μ.μ τα πλείστα πάλι κλειστά ήταν. Κλείσανε αδίκως τη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής , έχουν καταστρέψει και γονατίσει τις επιχειρήσεις και κατ΄επέκταση τους επιχειρηματίες και τις οικογένειες τους , τους εργαζόμενους και χιλιάδες άλλων  επιχειρήσεων και συνανθρώπων μας που ζουν από τη λειτουργία των Κέντρων Αναψυχής.

Ταυτόχρονα με γκρίζα και ασαφή διατάγματα άφησαν παράθυρα να παραβιάζονται από απερίσκεπτους και να προκαλούν ασύστολα τους ήδη κατεστραμμένους οικονομικά και όχι μόνον επιχειρηματίες. Μετά από κάθε διάταγμα και αφού γίνουν  εξόφθαλμες παραβιάσεις και  αν τις καταγγείλουν κάποιοι , τρέχει εκ των υστέρων το αρμόδιο υπουργείου και προβαίνει σε διευκρινίσεις.

Βέβαια οι παραβιάσεις μας φορτώνουν και με μερικές εκατοντάδες νέα κρούσματα που πολύ σύντομα θα είναι  σε τετραψήφιους αριθμούς. Πως μπορεί να είναι κρυστάλλινο ένα διάταγμα από τη στιγμή που επιχειρήσεις διαφημίζουν ΠΡΩΤΟΧΡΑΝΙΑΤΙΚΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ;  Από πού αντλούν οι επιχειρηματίες αυτοί όλο αυτό το θράσος ώστε να  εξαγγέλλουν τέτοιες διοργανώσεις από τη στιγμή που αυτά απαγορεύονται ακόμα και στις ξενοδοχειακές μονάδες;

Από που αντλούν κάποιοι το θράσος να διοργανώνουν  υπαίθρια πάρτι και να σερβίροντας   ότι αντιλαμβάνεται ο καθένας; Η υπομονή και η ανοχή όλων σε αυτές τις προκλητικές καταστάσεις  δεν είναι στα όρια αλλά έχει εξαντληθεί προ πολλού.  Καθιστούμε και δημόσια αποκλειστικά υπεύθυνους όλους όσους εμπλέκονται γύρω από τις αποφάσεις αυτές και ακόμα περισσότερο τον αρμόδιο Υπουργό. Εμείς δε θα ζητήσουμε από κανένα να παραιτηθεί. Θα μπορούσαν όμως να το είχαν πράξει από μόνοι τους , διότι έχουν αποτύχει παταγωδώς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy