Ιμπραϊμοβιτς: “Είμαι ο Αγιος Βασίλης”…

Ημέρες εορτών είναι αυτές που διανύουμε και άπαντες ανά την υφήλιο, τελούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εν αναμονή του Αη Βασίλη. Αυτό ισχύει για την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης, όχι όμως και για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος προκαλώντας για ακόμη μία φορά την… δημοσιότητα, θεωρεί… εαυτόν Αη Βασίλη.

«Ποτέ δεν ζητώ τίποτα για τον εαυτό μου. Είμαι ο Άγιος Βασίλης, είμαι αυτός που φέρνει δώρα στα 27 παιδιά μου. Δύο είναι στη Σουηδία και τα άλλα 25 στο Μιλάνο», δήλωσε ο 39χρονος επιθετικός στην «Sport Week», εννοώντας τα φυσικά του παιδιά και τους συμπαίκτες του στην Μίλαν.

Πάντως, όσο εγωκεντρικός, αλαζόνας και ιδιόρρυθμος είναι ο Ιμπραϊμοβιτς, άλλο τόσο τα λόγια του έχουν μεγάλη δόση αληθείας, καθώς είναι αυτός που οδηγεί τους «ροσονέρι» στην κορυφή του καμπιονάτο, άσχετα εάν λόγω τραυματισμού λείπει τις τελευταίες εβδομάδες και θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του νέου έτους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy