Αίθριος καιρός σήμερα από αύριο βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα και τη Δευτέρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα ανέλθει γύρω στους 21 και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Το βράδυ δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Τρίτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδος.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy