Τζέραρντ: “Προφανώς και θα ήθελα να γίνω κόουτς της Λίβερπουλ”!

Ένα μεγάλο όνειρο είναι για τον Στίβεν Τζέραρντ να βρεθεί στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τον ηγέτη των «κόκκινων» και νυν τεχνικό της Ρέιντζερς να μην κρύβει ότι θα ήθελε να ξαναβρεθεί στο «Άνφιλντ».

Ο Stevie G σε αυτές τις πρώτες χρονιές της παρουσίας του στον χώρο της προπονητικής και της προσπάθειας που κάνει να επαναφέρει τους «διαμαρτυρόμενους» στους τίτλους στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, δεν κρύβει τις βλέψεις του και την αγάπη του προς τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Αν θα ήθελα να είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και αν είναι ένα όνειρο για εμένα; Ασφαλώς!

Είναι ένας σύλλογος που σημαίνει τα πάντα για εμένα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που έχει κάνει απίστευτα πράγματα από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον πάγκο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.

Πέρασα σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην Λίβερπουλ, έχω τρομερούς δεσμούς με τους ανθρώπους του κλαμπ, παρακολουθώ όλα τα ματς, έχω μόνο φίλους εκεί» είπε στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy