Πότε είχε τα τελευταία αγωνιστικά του λεπτά ο Papunashvili

Το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε την παραμονή Χριστουγέννων ο Απόλλωνας, κάνοντας έτσι την αρχή στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης που θα ακολουθήσουν.

Η νέα μεταγραφή είναι ο 25χρονος(25/9/1995), Γεωργιανός, Giorgi Papunashvili. O Papunashvili έρχεται στους “γαλάζιους” με ένα ειδικό καθεστώς αφού σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στην Ισπανία η Σαραγόσα, η πρώην του ομάδα, δεν θα λάβει κάποιο χρηματικό ποσό αλλά γλυτώνει λεφτά από το συμβόλαιο του. Στον Απόλλωνα ο Papunashvili  θα πληρώνεται τα μισά λεφτά του και τα άλλα μισά θα τα καταβάλει η Σαραγόσα.

Ο Γεωργιανός εξτρέμ, έπαιξε για τελευταία φορά ως αλλαγή με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας στις 18/11, για 24 λεπτά στον αγώνα κόντρα στην Εσθονία. Στις 15/11 με την Εθνική του ομάδα είχε 10 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με την Αρμενία, ενώ αγωνίστηκε επίσης ένα δεκάλεπτο και στις 12/11, στον “τελικό” της Γεωργίας κόντρα στα Σκόπια, όπου η Γεωργία έχασε την πρόκριση στο Γιούρο.

Με τη Σαραγόσα η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 25/10, για 21 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Sabadell. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι μέσα στο 2020, ο Papunashvili σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarket.co.za είχε μέσα στο 2020 δύο μυϊκούς τραυματισμούς. Ο πρώτος ήταν τον Ιανουάριο του 2020 που τον κράτησε εκτός για 21 μέρες και ο δεύτερος τον Ιούλιο που τον κράτησε εκτός για 16 μέρες. Τραυματισμό είχε και τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ σοβαρούς τραυματισμούς είχε στο ισχύο, στον μηρό και ένα σπάσιμο στο δάκτυλο από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και τον Μάρτιο του 2016.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε τέλειωσε ο δανεισμός του από τη Racing de Santander, ενώ η Real Saragosa τον αγόρασε από την Dinamo Tbilisi, η οποία για δύο χρόνια τον είχε δώσει δανεικό τη σεζόν 2015-2016 στη Werder Bremen.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy