Τα έξι σημεία για rapid test σήμερα 26/12

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για σήμερα, Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου θα βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

Επαρχία Σημεία δειγματοληψίας Ωράριο
Λεμεσός Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, Λεμεσός (έξω από το Διοικητήριο) 10 π.μ.-4 μ.μ.
Λάρνακα Πλατεία Ευρώπης 10 π.μ.-4 μ.μ.
Λευκωσία Λούνα Παρκ Παπαφιλίππου, Στρόβολος 10 π.μ.-4 μ.μ.
Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία 10 π.μ.-4 μ.μ.
Πάφος Δημοτικό Περίπτερο παρά το Λιμανάκι Πάφου 10 π.μ.-4 μ.μ.
Αμμόχωστος Χώρος στάθμευσης μεταξύ φούρνου Ζορμπά και Ελληνικής Τράπεζας, Παραλίμνι (παρά το κυκλικό κόμβο, Λεωφόρος Κάππαρη) 10 π.μ.-4 μ.μ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Πάφος

Σε ένα σημείο θα λειτουργήσει σήμερα, Σάββατο, μονάδα δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το σημείο  δειγματοληψίας θα λειτουργήσει σήμερα από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Περίπτερο παρά το Λιμανάκι, στην Πάφο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy