Ο 22χρονος γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Μαρσέιγ αγόρασε τη Σάντερλαντ!

Απίθανο, ο 22χρονος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ είναι ο ιδιοκτήτης της Σάντερλαντ.

Η λαϊκή απαίτηση των οπαδών της Σάντερλαντ να αποχωρήσει από την ομάδα ο επί δύο χρόνια μεγαλομέτοχος, Στούαρτ Ντόναλντ, γίνεται πραγματικότητα. Ο Βρετανός επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με το κονσόρτιουμ του οποίου ηγείται ο Σιρίλ Λουί-Ντρεϊφίς, ο μόλις 22 ετών γιος του αποθανόντα ιδιοκτήτη της Μαρσέιγ, Ρόμπερτ, για την μεταβίβαση του κλαμπ. Κομβικό ρόλο στο deal έπαιξε ο εκ των μετόχων του συλλόγου, Χουάν Σαντορί, ο οποίος προσέγγισε πριν από έξι μήνες τον νεαρό Γάλλο, γόνο μιας οικογενείας με περιουσία άνω των 2 δισ. ευρώ!

Aπομένει η έγκριση από την ΕFL και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο 22χρονος θα αναλάβει τη θέση του ως νέος πρόεδρος του συλλόγου στις αρχές του νέου έτους. Η Σάντερλαντ βρίσκεται σε κάκιστη οικονομική θέση και στη League 1.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy