“Η ομάδα μας δεν πρέπει να παίζει για να κρατήσει αποτέλεσμα, αλλά για να τελειώνει τα παιχνίδια”

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στα “Δυτικά προάστια” εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται στη φετινή ιδιαίτερη σεζόν με την πανδημία, τον χθεσινό(23/12) αγώνα κόντρα στην Πάφο και στέλνουν και τις ευχές τους ενόψει των εορτών.

Η ανακοίνωση:

Μια χρονιά στιγματισμένη από τον κοροιδοϊο οδεύει προς στο τέλος. Ένας μυστηριώδης ιός που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά, ο οποίος αρχικά ήταν μια απλή γρίπη, και που ξαφνικά «μεταλλάχθηκε» σε θανατηφόρα πανδημία από διάφορους παντογνώστες και λοιπούς φωστήρες.
Δεν θα προσπαθήσουμε να μηδενίσουμε την ύπαρξη του, γιατί θα ήταν ηλιθιότητα, αλλά θα ήταν ακόμα πιο γελοίο να αποδεχτούμε την υπερβολική έκταση που του έχουν δώσει, και τα γελοία ημίμετρα που έχουν πάρει.
Κι όλα αυτά φυσικά έχουν ως αποτέλεσμα, σήμερα ο απλός κόσμος να προσπαθεί καθημερινά να επιβιώσει, να χάνει την δουλειά του, η στην καλύτερη των περιπτώσεων να δέχεται μείωση στον “τεράστιο” μισθό του.
Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι συνεχίζουν ασταμάτητα να κερδοσκοπούν εις βάρος της κοινωνίας, είτε μέσω της “πανδημίας”, είτε μέσω της ασταμάτητης πολιτικής διαφθοράς, ένα άλλο θέμα το οποίο αν πάμε λίγο πίσω στον χρόνο περιέχει αποφυλακίσεις παιδεραστών και διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέχρι τα περιβόητα “Χρύσα” διαβατήρια.
Κι αν γι αυτό, που κάποια ΜΜΕ είχαν τα μπαλάκια να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με το θέμα έχουν λογοκριθεί, μπορείτε ελεύθερα να φανταστείτε για το τι άλλο μπορεί να συμβαίνει γύρω μας και δεν το γνωρίζουμε, αφού κάποιοι έχουν την πλάνη, ότι κλείνοντας μάς στο σπίτι, και κάνοντας μας τα μυαλά “ζελεδάκια” από τον καταιγιστικό βομβαρδισμό ειδήσεων, αποκλειστικά και μόνον για την πανδημία, θα έκανε τις ανώμαλες τους ορέξεις, ακόμα πιο εύκολες.
Για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, απλά μόνο να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα υπάρχουμε, και να τονίσουμε για ακόμα μια φορά σε κάποιους εκεί στο Κολόσσι, ότι η ομάδα μας δεν πρέπει να παίζει για να κρατήσει αποτέλεσμα, αλλά για να τελειώνει τα παιχνίδια εξ αρχής. Έτσι, θα αποφεύγουμε να δίνουμε δικαιώματα στο κάθε μαύρο κοράκι να αλλοιώνει το αποτέλεσμα και μετά να ψαχνόμαστε…
Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 εύχεται στους απανταχού Απολλωνίστες Καλά Χριστούγεννα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy