Γκατούζο: «Αν είναι να πεθάνω, ας το κάνω στο γήπεδο»!

Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανώς καταπονημένος από την ασθένεια που αντιμετωπίζει και η οποία έχει προκαλέσει όργιο φημών ακόμα και για τη ζωή του, ανέφερε πως ενώ του είναι δύσκολο ακόμα και να στέκεται, αν είναι να «φύγει», θέλει να το κάνει στο γήπεδο!

 

Πριν από λίγους μήνες, στο πρώτο κύμα της πανδημίας έχασε και την αδερφή του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και μάλιστα δεν μπορούσε καν να την δει στην κλινική όπου νοσηλευόταν.

Τώρα, μίλησε για το δικό του πρόβλημα, το οποίο ναι μεν εξασθενεί και επανέρχεται κατά περιόδους, ωστόσο, τόνισε πως αν είναι τελικά αυτό να του στοιχίσει τη ζωή, θέλει να συμβεί στο γήπεδο!

«Άκουσα κόσμο να λέει ότι πεθαίνω, ότι έχω μόνο μερικούς μήνες να ζήσω ακόμα… Έχω μια ασθένεια που λέγεται μυασθένεια (σ.σ. Νευρομυϊκή διαταραχή που οδηγεί σε αδυναμία και ασυνήθιστα ραγδαία εξάντληση των εκούσιων σκελετικών μυών) και το έχω αυτό εδώ και δέκα χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που είναι σε έξαρση αλλά θα περάσει κι αυτό. Μου είναι δύσκολο ακόμα και να στέκομαι στα πόδια μου αυτή τη στιγμή.

Μόνο ένας τρελός όπως εγώ μπορεί ν’ αντέξει αυτό το πρόβλημα και να συνεχίζει να στέκεται όρθιος.

Πάντα ήθελα να είμαι όσο πιο σκληρός γίνεται. Να παραμένω στην τροχιά που θέλω. Υπάρχουν πάντοτε χειρότερα στη ζωή. Κάνω αυτό που αγαπώ, αυτό που είναι η ζωή μου. Αν μια μέρα “φύγω”, θέλω να το κάνω στο κέντρο του γηπέδου, εδώ που έχω περάσει όλη μου τη ζωή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy