Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, τα Χριστούγεννα και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο τα Χριστούγεννα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy