Οπισθοχώρησε και το πλήρωσε…

Δεν ήταν συνεπής στο “ραντεβού” του πάλι ο Απόλλωνας, αφού κατάφερε αφήσει την Πάφο να τον ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα και να του στερήσει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα του έδιδαν σοβαρό πλεονέκτημα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πιο δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας στον αγώνα και πίεσε την Πάφο, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία στο 4΄με το σουτ του Πίττα, να αποκρούει εντυπωσιακά ο Ρούτκο σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα της Πάφου μετά το 15λεπτο, ισορρόπησε τον αγώνα με αποτέλεσμα να βγαίνει μπροστά και να πιέζει τους φιλοξενούμενους.

Στο 29΄ο Γιαννιώτας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, αφού το πλασέ του απέκρουσε ο Ρούτκο, ενώ στο 36΄ο Πίττας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα, όταν μετά από σέντρα ακριβείας, βρήκε μόνο τον Πίττα που δεν λάθεψε και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Οι “γαλάζιοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και χωρίς χρόνο καθυστέρησης το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 0-1.

Η Πάφος μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη αφού ήταν πίσω στο σκορ και έχασε δύο ευκαιρίες στο 64΄και στο 68΄με τον Δημητρίου να σταματά τα σουτ των αντιπάλων. Στο χρονικό διάστημα μέχρι και το 70΄είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά και το 75΄η Πάφος ασκούσε μεγάλη πίεση, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να κρατάνε σχετικά εύκολα. Στο 89΄η Πάφος μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάντσιον, ισοφάρισε, με τον Δημητρίου να ξεγελιέται και να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του.

Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες δεν έκαναν κάτι το αξιόλογο με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στην ισοπαλία 1-1, με τον Απόλλωνα να αφήνει δύο πόντους στο Παφιακό.

Κίτρινες: Φούρ, Αντωνίου / Μάρκοβιτς, Βασιλείου

Πάφος FC: Ρούτκο, Σαϊθ, Κβίντα, Βαρέλα(46΄Ακάλε), Μπεριγκό, Φουρ, Αουρέλιο, Βαλακάρι, Πάντσεον, Ανγκούλο(79΄Τόρρες) και Ράκελς(46΄Αντωνίου).

Απόλλωνας: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σάλαϊ, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Ματέι(73΄Βασιλείου), Ντιγκινί(85΄Μπένσοπ), Πίττας(73΄Ντένιτς) και Γιαννιώτας(85΄Φιλιώτης).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy