Λέικερς – Κλίπερς109-116

Με τους Τζορτζ και Λέοναρντ να είναι ασταμάτητοι. οι Κλίπερς αμφισβήτησαν με το καλημέρα τους πρωταθλητές Λέικερς επικρατώντας πιο άνετα από όσο δείχνει το 109-116.

Ντέρμπι για ένα ημίχρονο στο Staples Center. Από την μία οι πρωταθλητές Λέικερς, από την άλλη οι Κλίπερς που θέλουν να φτάσουν στο τίτλο τελείωσαν τα πρώτα 28 λεπτά με τους τυπικά φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με δύο πόντους. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο όμως μίλησε ο Πολ Τζορτζ, με τον έμπειρο φόργουορντ στο διάστημα αυτό να πετυχαίνει 15 πόντους με 6/6 σουτ και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους Κλίπερς. Ένα προβάδισμα που οι τυπικά φιλοξενούμενοι κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας τη νίκη με 116-109.

Μια νίκη που αρχικά χάλασε την μίνι φιέστα για την απονομή του τίτλου και των δαχτυλιδιών (δεν υπήρξαν λόγω κορονοϊού πολλά-πολλά), με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να παίρνει το δικό του δαχτυλίδι και τον Γιάννη μέσω βίντεο (μαζί με τον Θανάση και την μητέρα τους Βερόνικα) να του λέει πως μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα για την οικογένεια. Στα του αγώνα όπως αναφέραμε στην 1η περίοδο με τον Λέοναρντ να είναι πραγματικά ασταμάτητος οι Κλίπερς πήραν μια διαφορά που ξεπέρασε αι τους 20 πόντους για να σταματήσει τελικά εκεί.

Στην δεύτερη τα πράγματα άλλαξαν και ο ΛεΜπρόν που δεν είχε ξεκινήσει τόσο καλά, πήρε το… όπλο του με τους… λιμνάνθρωπους στο τέλος να μειώνουν στους 2. Έτσι όλα κρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην τρίτη. Εκεί ο Τζορτζ επιθετικά και ο Μπέβερλι αμυντικά, έκαναν τα πάντα για να πάρει η ομάδα τους μια διαφορά την οποία και κράτησε ως το τέλος ξεκινώντας με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τζορτζ με 33 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και τον ακολούθησε ο Λέοναρντ με 26, με τον Ιμπάκα να είναι θετικότατος με 15. Για τους ηττημένους ο ΛεΜπρόν είχε 22, ο Ντέιβις που στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν κακός είχε 18, ο Χάρελ ακολούθησε με 17 και ο Κούζμα με 15. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy