Σε πρώτο πλάνο ο Λαμκέλ Ζε

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη «κλείσει» αμυντικό μέσο ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να εμπλουτίσει τις επιλογές του στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο, την ίδια ώρα προχωράει και σε άλλες κινήσεις ενίσχυσης και δη στη θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και δημοσιεύματα από το Βέλγιο, οι «πράσινοι» έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου εξτρέμ, Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Αντβέρπ. Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό γνωρίζει άριστα ο Λάζλο Μπόλονι, απ’ την τριετή θητεία του στον πάγκο της βελγικής ομάδας (2017-2020) και θεωρεί ότι ταιριάζει ιδανικά στο πλάνο του.

Ο Ζε έκανε εξαιρετικές σεζόν επί ημερών Μπόλονι στην Αντβέρπ, όμως φέτος, μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και η βελγική ομάδα είναι ανοικτή σε ενδεχόμενο δανεισμού του. Τα δημοσιεύματα των Βέλγων, αναφέρουν πως πριν από λίγες μέρες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Μποσουίλ και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για τον δανεισμό του Λαμκέλ Ζε και μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ο Καμερουνέζος πάντως θέλει πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπόλονι, για να «ζωντανέψει» ξανά την καριέρα του κι αυτό ίσως αποδειχθεί καθοριστικό, δεδομένου ότι δεν έχει πλέον στην Αντβέρπ το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy