Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου

Η ΚΟΠ ενημερώνει για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει για το άνοιγμα και το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η ΚΟΠ με σημερινή εγκύκλιο της προς τα σωματεία Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας, Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, Γυναικείου και Futsal, ενημερώνει για την  έναρξη της Μεταγραφικής Περιόδου Ιανουαρίου.

Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος θα αρχίσει την Παρασκευή, 01.01.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 31.01.2021.

Η 1η Ιανουαρίου 2021 είναι επίσημη αργία, όμως η ΚΟΠ στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει τα Σωματεία της, για σκοπούς της μεταγραφικής περιόδου το αρμόδιο τμήμα του γραφείου της Ομοσπονδίας θα λειτουργήσει από τις 09:00  μέχρι τις 17:00.

Στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι με την παρούσα διευθέτηση, δεν τροποποιούνται τα όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του κάθε Πρωταθλήματος, αναφορικά με τους καταλόγους και την ώρα που θα πρέπει να τους υποβάλουν τα Σωματεία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δηλώσουν 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy