Βρέθηκαν κλοπιμαία αυτοκίνητα, νέες συλλήψεις…

Μία νέα υπόθεση, αυτή φορά κλοπής αυτοκινήτου, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δημόσιας βλάβης, έφεραν στην επιφάνεια οι εξετάσεις της Αστυνομίας, σχετικά με τον εντοπισμό 35 κιλών κάνναβης και μεγάλης ποσότητας βεγγαλικών, την περασμένη Παρασκευή, στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, διενεργήθηκε έρευνα σε αυτοκίνητο, του οποίου εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης είναι ο 43χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση σχετικά με την υπόθεση των ναρκωτικών και των βεγγαλικών. Όπως διαπιστώθηκε, το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ κατά το χρόνο της καταγγελίας έφερε ξένους αριθμούς εγγραφής. Παραπονούμενες στην υπόθεση κλοπής ήταν η 41χρονη, ιδιοκτήτρια του οχήματος και η 22χρονη κάτοχός του, η οποία φέρεται να γνωρίζεται με τον 43χρονο.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τον Σεπτέμβριο του 2020, το συγκεκριμένο όχημα παρουσιάστηκε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών και εγγράφηκε στο όνομα του 43χρονου. Παράλληλα είχε υποβληθεί και αίτημα σε ασφαλιστική εταιρεία για πληρωμή αποζημίωσης λόγω της κλοπής.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον της 41χρονης, της 22χρονης και του 43χρονου. 41χρονη και 22χρονη συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση χθες το απόγευμα, ενώ ο 43χρονος επανασυνελήφθη δυνάμει του νέου δικαστικού εντάλματος.

Υπενθυμίζουμε ότι 35 κιλά κάνναβης, τα 24,900 πυροτεχνήματα και τα 1,010 βεγγαλικά εντοπίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκαν σε αποθήκη στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 34χρονου, που τελεί υπό κράτηση, τέσσερα κλοπιμαία οχήματα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στο πλαίσιο των εξετάσεων για τις πιο πάνω υποθέσεις, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της ΥΚΑΝ, διενήργησαν σήμερα έρευνα σε αποθήκη, που διαχειρίζεται ο 34χρονος, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα, πέντε φωτοβολίδες και ένα καπνογόνο.

ΤΑΕ Λεμεσού και ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy