Πρόστιμα σε Απόλλωνα και Δόξα για επεισόδιο μεταξύ παικτών

Ο Αθλητικός Δικαστής μοίρασε πρόστιμα σε Απόλλωνα και Δόξα, για επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο διάδρομο των αποδυτηρίων.

Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

*Καταγγελία κατά της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς  για επεισόδιο το οποίο προκάλεσαν ποδοσφαιριστές  της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στον διάδρομο των αποδυτηρίων (έντονες λογομαχίες με τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας που προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας για να τους χωρίσουν) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/11.12.2020 (14η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  για επεισόδιο το οποίο προκάλεσαν ποδοσφαιριστές  της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στον διάδρομο των αποδυτηρίων (έντονες λογομαχίες με τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας που προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας για να τους χωρίσουν) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/11.12.2020 (14η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy