Ο Μαραντόνα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

O πρώην γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε πως ο… θεός του ποδοσφαίρου είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Λίγες εβδομάδες μετά το παγκόσμιο σοκ του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθαν στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του. Ο Αλφρέντο Κάχε, γιατρός του Ντιέγκο για δεκαετίες, σόκαρε τους συμπατριώτες του τονίζοντας πως ο Ντιεγκίτο είχε κάνει απόπειρα αυτοτοκτονίας στην Κούβα. Παράλληλα, τονίζει πως ο Μαραντόνα μπορεί να σταμάτησε να τρώει ή να παίρνει τα χάπια του έχοντας μορφή κατάθλιψης μετά το χειρουργείο στο κεφάλι.

«Δεν μου μοιάζει για μια απλή καρδιακή προσβολή. O Ντιέγκο είχε βαρεθεί τη ζωή και δεν ήθελε να συνεχίσει γιατί τα είχε κάνει όλα. Μετά τη δεύτερή του νοσηλεία βρεθήκαμε στην Κούβα. Τότε είχε ρίξει το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα λεωφορείο. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Σώθηκε από θαύμα» τόνισε ο πρώην γιατρός του Ντιέγκο στην τηλεοπτική εκπομπή «Intratables». Ο Κάχε τόνισε πως προσπάθησε να πείσει τον γιατρό του να πάει τον Μαραντόνα στην Κούβα, αλλά βρήκες κλειστές πόρτες.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy