Φανούριος Κωνσταντίνου: “Ολοκληρώνεται η απόκτηση Ντένιτς”

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε σήμερα(22/12) δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για τους αγώνες με Ερμή, Πάφο και αγωνιστικά: «Σίγουρα, εύκολο παιχνίδι δεν είναι κανένα. Η εξέλιξη του αγώνα το έκανε εύκολο, αλλά και η απόδοση της ομάδας μας. Ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ. Για μας το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, αύριο έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Πάφο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και ευελπιστούμε να μην προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Μέχρι τις 12.30 θα γνωρίζουμε την αποστολή. Αγκίρε, Λάρσον, Γκακπέ είναι εκτός, επιστρέφει ο Βασιλείου, θα δούμε για Νταμπό».

Για Πίττα και Χάμπο: «Δεν είναι μόνο ο Πίττας, έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή του. Δουλεύει πολύ έντονα καθημερινά και αυτό τον έκανε πιο ανταγωνιστικό, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των προπονητών του. Είναι παραγωγικός για μας. Και ο Χάμπος είναι τρομερά ποιοτικός για μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν όλοι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Τους στόχους τους οριοθετούν οι ίδιοι οι παίκτες. Έχουμε παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Παιχνίδι του 50-50 αύριο στην Πάφο, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να κερδίσουμε».

Για Ντένιτς και μεταγραφικά: «Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Είναι θέμα λεπτομερειών, το Δ.Σ επικύρωσε την απόφαση απόκτησης του Ντένιτς και τις επόμενες μέρες θα πάρουν τον δρόμο τους τα πράγματα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Από την Πέμπτη και μετά θα μιλήσουμε για τα μεταγραφικά. Προέχει το αυριανό παιχνίδι».

Για το VAR: «Είναι όλα υποκειμενικά. Στο παιχνίδι το δικό μας δεν υπήρχε κάτι. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, καθώς οι ομάδες έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται όταν τα λάθη είναι τηλεοπτικά και δεν δίνεται η ορθή απόφαση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy