Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Σε 69 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν συνολικά 5.575 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.754 έλεγχοι και έγιναν σε 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 40 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών έπειτα από 868 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 937 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 4 πολίτες και 2 υποστατικά για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.115 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 665 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 225 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου με 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ έγιναν 11 από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy