Συνεδριάζει το Υπουργικό για τυχόν χαλάρωση των μέτρων

Συνεδριάζει σήμερα (22/12)το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, για να λάβει αποφάσεις, με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που παρουσιάζει η Κύπρος, σε σχέση με τυχόν χαλαρώσεις ή όχι στα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε εφαρμογή κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατά την συνεδρία που θα αρχίσει στις 10.00, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου θα παρουσιάσει στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου τις θέσεις της επιστημονικής ομάδας επί του θέματος.

Χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο με θέμα το άνοιγμα των Ναών με τον Πρόεδρο να διαβιβάζει ότι οι όποιες αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Και ο Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου κατέθεσε αίτημα για άνοιγμα των εμπορικών κέντρων με αυστηρά μέτρα ενώ και οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης έχουν παρόμοια αιτήματα.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy