Ο Κασίγιας… επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως μέλος του Ιδρύματος «Αλληλεγγύης» του συλλόγου, με τον οποίο κατέκτησε 19 τρόπαια ως ποδοσφαιριστής. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο Ίκερ Κασίγιας θα ενταχθεί στο ίδρυμα του συλλόγου ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής» ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος.

Το Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί δράσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, όπως πρόσφατα τη χρηματοδότηση με την διοργάνωση καμπ για νέους παίκτες στην Κίνα και σεμιναρίων για την αθλητική ψυχολογία. Ακόμη πάντως δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει εκεί ο Κασίγιας.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Ισπανίας (167 συμμετοχές), παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 και Ευρώπης το 2008 και 2012, επιστρέφει στο σύλλογο πέντε χρόνια μετά την αναχώρησή του για την Πόρτο (2025), όπου το 2019 υπέστη ένα καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια προπόνησης, ενώ αποσύρθηκε επίσημα από το άθλημα στις 4 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 39 ετών.

«Είναι ένας θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, εκπροσωπεί τις αξίες του συλλόγου μας και είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία μας. Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε έναν από τους σπουδαίους αρχηγούς μας να επιστρέφει» ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Είμαι περήφανος που επέστρεψα σπίτι. Αντιμετωπίζω αυτήν τη νέα πρόκληση με όλη την επιθυμία και όλο τον ενθουσιασμό, ευχαριστώ για την υποδοχή!» τόνισε από την πλευρά του ο Κασίγιας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy